Setcases també s'apunta a la moda d'Instagram

El Patronat Turisme Costa Brava-Girona organitza el primer Instagram your city a la Fira d'Herbes

Redacció
07 de juny del 2013
Instagram és una de les xarxes socials més populars del moment. Consisteix en penjar fotos realitzades amb dispositius mòbils amb la possibilitat d'aplicar-hi diversos filtres vistosos. Ha esdevingut, a més, una potent eina d'encontre social i, també, de promoció turística. En aquest sentit el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona impulsa la iniciativa Instagram your city. Una activitat que té com a objectiu promocionar les poblacions turístiques de la demarcació.

La primera de les jornades es farà aquest diumenge a Setcases coincidint amb la IX Fira de les Herbes i Flors d'Alta Muntanya. La trobada d'instagramers –no se n'havia organitzat cap encara al Ripollès- reunirà diumenge un mínim de cinquanta persones i consistirà en un passejada pel nucli urbà i la Creueta. Els hashtags per penjar les fotos són #instasetcases i #inpyrenees.

Les activitats relacionades amb la Fira de les Herbes començaran dissabte. Hi haurà herbolaris i professionals dedicats a l’obtenció de matèries primeres a partir de plantes: ungüents, olis, sabons, cremes... També s'organitzen sortides botàniques per conèixer la flora de Setcases, un taller d'elaboració i degustació de ratafies, tallers infantils i una conferència sobre plantes medicinals de muntanya. Per altra banda, els restaurants del municipi s'afegeixen a la iniciativa amb menús temàtics relacionats amb el bosc.

Programació de la Fira de les Herbes i Flors d'Alta Muntanya