L'Editorial Neurosi, ara també en rus

El seu trentè llibre és "Món hip-step" de Levan Kilasoniya

Redacció
05 de juny del 2013
L'editorial santjoanina Neurosi està disposada a obrir-se a nous mercats. En aquest sentit acaba de publicar un llibre en rus, el primer que no està escrit en català o bé en castellà. Es tracta de МИР ХИП-СТЕПА (Hip-Step World, Món hip-step) de Levan Kilasoniya, nascut el 1983 a Sant Petersburg i establert des del 2008 a Barcelona després de passar per Sukhumi (la capital de l'autoproclamada república d'Abkhàzia, a Geòrgia), Palma, Eivissa i Amsterdam.

El món del hip-step, segons la sinopsi de l'editorial, és una simbiosi d’antigues cultures hippies, rap modern i profundes vibracions del dubstep que tenen l’esperança d’entrar d’una vegada i per sempre al nirvana dels barcelonins joves i no tan joves. El hip-step és un present reinventat i al mateix temps un continu moviment ancestral cap a la felicitat.El llibre està format per cinc relats sobre el món i l’infern on elsprotagonistes viuen una vida no estàndard i poc ordinària a la Barcelonacelestial, lluny de la pàtria de l’autor.

El llibre digital de Kilasoniya, el trentè que publica Neurosi des de la seva creació, està disponible a iTunes i a Amazon.