I ara, entren a robar al Refugi d'Animals

Els lladres només es van endur eines i material de manteniment però no van tocar els gossos

Redacció
04 de juny del 2013
En els darrers mesos el nombre de robatoris en segones residències, comerços i altres establiments ha augmentat considerablement. Un dels darrers que ha transcendit es va produir la nit de dissabte a diumenge en lloc ben insòlit: el Refugi d'Animals del Ripollès, al terme de Ripoll.

Flora Casademunt, presidenta de l'entitat Animals Vida Digna, que cogestiona l'equipament, explica que el diumenge al matí es van trobar el bungalou ben regirat. “Van trencar els vidres i van buscar per tot arreu per si trobaven objectes de valor” explica. En aquest sentit només es van endur eines i material de manteniment perquè no hi havia ni diners en metal·lic ni electrònica. “Segurament era el que volien” afegeix.

Sortosament els lladres no van tocar cap dels gossos i gats que hi ha al Refugi d'Animals. Això sí, com que es van endur totes les claus dels cadenats de les gàbies ara els hauran de substituir. “És més la feina que comporta que no pas el valor del robatori” assenyala. Sigui com sigui, han decidit augmentar les mesures de seguretat d'un equipament que en estar situat a la zona de Baups, al camí de Saltor, queda molt allunyat dels principals nuclis de població.