Ripoll es queixa de la durada de les obres a Ribamala

La propera nit, de les 22:30 a les 06:00, es tallarà totalment el trànsit entre Ripoll i Sant Joan

Redacció
03 de juny del 2013
L'Ajuntament de Ripoll ha expressat el malestar per la durada de les obres de reparació de l'esvoranc de Ribamala, a la N-260. El seu regidor de Cultura, Ramon Santanach, va lamentar aquest diumenge en declaracions a l'Agència Catalana de Notícies, que els treballs encara s'hagin d'allargar dues o tres setmanes més “ja que afecta el trànsit de la meitat de la comarca”.

Unes queixes que arriben poques hores abans que s'efectuï un tall total de la carretera per poder col·locar una gran biga. Serà la nit del dilluns 3 al dimarts 4 des de dos quarts d'onze a les sis de la matinada. Les principals vies alternatives per anar de Ripoll a Sant Joan seran carretera de Vallfogona (N-260a) i la carretera de Santigosa (GI-521), mentre que per dirigir-se a la Vall de Camprodon des de Barcelona o Vic es recomanen els túnels de Bracons (C-37) i els de Collabós (N-260).

Cal recordar que l'esvoranc es va formar després de les pluges d'inicis de març i les obres per reparar-lo no van començar de manera definitiva fins a mitjans d'abril. Des de Carreteres no es dóna cap termini concret més enllà d'assegurar que els treballs duraran entre dos i tres mesos.

Totes les notícies sobre l'esvoranc de Ribamala