La Festa de la Cançó de Muntanya reunirà vuit corals a Ripoll

L'esdeveniment, organitzat pel CE els Blaus, se celebrarà el proper diumenge

Redacció
29 de maig del 2013
El proper diumenge 2 de juny Ripoll acollirà la celebració de la 49a edició de la Festa de la Cançó de Muntanya que en aquesta ocasió organitza el Centre Excursionista Els Blau, de Barcelona. La Festa de la Cançó de Muntanya aplega corals o grups de cantaires, ja siguin d’entitats excursionistes com d’altres entitats, per realitzar un festival de cançons tradicionals, populars i muntanyenques.

Enguany, aprofitant que la Ripoll és la Capital de la Cultura Catalana, s’ha escollit la vila per fer la trobada de corals ja que, segons els organitzadors, la població coincideix amb l’ideari de l’entitat: "l’amor al país, a la natura i a la cultura catalana".

Entre els actes de la trobada destaquen la missa cantada al Monestir de Santa Maria de Ripoll (11:00) i el Concert de les Corals al Monestir (16:30), en què hi participaran la Capella de Música de Ripoll, els Cantaires d’Els Blaus, la Coral Núria de la UEC de Gràcia, l’Orfeó Sarrianenc, els Cantaires Muntanyencs del Club Excursionista Gràcia, la Coral Xiribec, la Coral de la Unió Excursionista de Sabadell i els Antics Cantaires de l’Orfeó Gracienc.

Programa de la 49a Festa de la Cançó de Muntanya

Totes les notícies de Ripoll 2013