La nit del 3 al 4 de juny es tallarà la N-260 per les obres de l'esvoranc

No es permetrà la circulació entre Ripoll i Sant Joan des de les 22:30 a les 06:00

Redacció
28 de maig del 2013
Les obres per reparar l'esvoranc de Ribamala, a la N-260, obligaran a realitzar talls totals nocturns al llarg del mes de juny. El primer es produirà la nit del 3 al 4 de juny (de dilluns a dimarts) des de dos quarts d'onze a les sis de la matinada, segons ha informat l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. Les principals vies alternatives per anar de Ripoll a Sant Joan seran carretera de Vallfogona (N-260a) i la carretera de Santigosa (GI-521), mentre que per dirigir-se a la Vall de Camprodon des de Barcelona o Vic es recomanen els túnels de Bracons (C-37) i els de Collabós (N-260).

Queixes per les cues del pont de la Setmana Pasqua

Les cues quilòmetriques del cap de setmana passat, pont festiu a Barcelona, van esgotar la paciència a molts conductors i van provocar una queixa formal del Consell Comarcal. El responsable de Carreteres a Girona, Jorge Verdú, va contactar telefònicament amb el seu president Miquel Rovira per lamentar “l'error en la sincronització dels semàfors que regulen el pas alternatiu”. Verdú va assegurar que intentaran donar una resposta més ràpida si torna a haver-hi un error d’aquest tipus.

Verdú també va aprofitar la conversa telefònica per informar que les obres van al ritme previst i que, a principis de juny, s’hauran de col·locar unes bigues de ferro de grans dimensions per sota de la carretera per assegurar-ne l’estabilitat. Això farà que s’hagin de produir talls totals de la circulació en horari nocturn durant diversos dies (el primer, la nit del 3 al 4 de juny).

Cal recordar que l'esvoranc es va formar després de les pluges d'inicis de març i les obres per reparar-lo no van començar de manera definitiva fins a mitjans d'abril. D'aquesta manera els treballs –si no hi ha retards- no acabaran fins a mitjans de juny o de juliol.

Totes les notícies de l'esvoranc de Ribamala