Dani Camprubí deixa la banqueta de l'HC Ripoll després de tres temporades

El rodenc Dani Viñas serà el nou entrenador de l'equip

Redacció
22 de maig del 2013
Dani Camprubí ha decidit deixar la banqueta de l'HC Ripoll després de tres temporades. Ho fa per motius personals just en un moment dolç de l'equip que enguany ha mostrat el millor joc de la dècada. L'entrenador, que es podrà acomiadar de l'afició dissabte en el partit contra el Sant Cugat B (17:00), ja té substitut: el rodenc Dani Viñas.

Camprubí, després de retirar-se com a jugador, va entrenar l'aleví del club ripollès. La temporada següent no va poder evitar el descens del primer equip a Segona Catalana però a la 2011-2012 va recuperar la categoria en un curs quasi perfecte. En el tercer i darrer curs al capdavant del club ripollès no només ha assolit la permanència –l'objectiu marcat- sinó que en la darrera jornada lluitarà pel cinquè lloc.

El club ja ha lligat Dani Viñas com a nou entrenador d'un equip que vol aspirar a l'ascens a Primera Nacional Catalana. El tècnic osonenc va debutar com a jugador del seu poble, i va passar també pel Voltregà, Vic, Mollet, Piera, Igualada, FC Barcelona, Alcobendas, Cerdanyola i Blanes. Com a entrenador havia estat al capdavant del CP Masies.

Fonts del club han assenyalat que es vol mantenir el bloc que tant bon joc ha mostrat enguany –sobretot en els darrers mesos de competició. De moment però ja es coneix la baixa del porter Joan Baget que es retira –continuarà vinculat al club com a entrenador de base- i que serà substituït molt probablement pel campdevanolenc Moi Adam, segons ha reconegut ell mateix a aquest mitjà.

De Ripoll a Ripoll passant per l'elit de l'hoquei

L'encara entrenador Dani Camprubí es va formar a l'hoquei base del Ripoll –quan el club era l'AD Ripoll- fins a la temporada 1993-94 en la qual va jugar amb l'equip de Segona Catalana. Aleshores va fitxar per l'hoquei base del CP Voltregà on va arribar a jugar a Divisió d'Honor. També va ser a l'elit estatal amb el CP Vic –equip amb el qual va disputar la Lliga Europea i va aconseguir ser internacional- i al CP Vilafranca mentre que va acabar la seva trajectòria amb el Cerdanyola HC a Primera Divisió.

Fa quatre anys va penjar l'estic i va tornar al Ripoll, per entrenar a un aleví que va convertir en campió provincial. Tot i això, ja des des de la banqueta va voler tornar a ajudar l'equip tornant a la pista tant a Segona Catalana com enguany a Primera. Per aquest motiu, com a mínim, s'haurà de fitxar un jugador de camp segons han assenyalat fonts del club.