La ripollesa Aina Arxé també guanya l'OK Lliga amb el Voltregà

Redacció
20 de maig del 2013
El Voltregà celebrant l'OK Lliga.
El Voltregà celebrant l'OK Lliga. | Arnau Jaumira/CP Voltregà
Aina Arxé (segona per la dreta a la segona fila) celebrant l'OK Lliga amb el Voltregà celebrant l'OK Lliga. Foto: Arnau Jaumira/CP Voltregà

La ripollesa Aina Arxé es va proclamar aquest dissabte campiona de l'OK Lliga amb el Voltregà. Un títol que se suma a la Copa d'Europa assolida pel club osonenc fa dues setmanes. D'aquesta manera, la jugadora de només 15 anys, enceta el palmarès de manera brillant en la primera temporada que ha tingut minuts al primer equip.

El CP Voltregà va derrotar dissabte l'Alcorcón per 9 a 2 i es va assegurar el títol de lliga a una jornada del final. Un triomf que suposa reeditar el campionat per tercer any consecutiu i que culmina una temporada quasi perfecte (només s'ha escapat la Copa de la Reina).

El partit, que va suposar el comiat de la gran capitana Carla Giudici, no va tenir color i el Voltregà el va sentenciar amb quatre gols de gols de Natasha Lee, tres de Giudici, un de Sílvia Jurado i un de Motxa Barceló. Arxé, que combina les seves aparicions al primer equip amb els partits al filial, el femení sub16 i l'infantil masculí, va disputar cinc minuts.

Entrevista a Aina Arxé: “Treballaré al màxim per fer carrera amb el Voltregà”