Ferran Mascarell crida des de Ripoll a la unitat contra la Llei Wert

Redacció
19 de maig del 2013
Ferran Mascarell, habillat de padrí del Casament a Pagès de Ripoll
Ferran Mascarell, habillat de padrí del Casament a Pagès de Ripoll | Arnau Urgell
Ferran Mascarell, habillat de padrí del Casament a Pagès de Ripoll Foto: Arnau Urgell

El conseller Ferran Mascarell ha aprofitat la seva visita a Ripoll –era el padrí del Casament a Pagès- per fer una crida a la "màxima unitat" dels partits polítics així com de la societat civil contra "l'agressió que suposa la Llei Wert". "Darrere de tot hi ha un poble que sap el que vol i probablement a partir d'ara s'adonaran que s'han equivocat", ha destacat.

Mascarell, que com l'alcalde ripollès duia una faixa i una barretina a l'espatlla, s'ha mostrat segur de la reacció unitària de la societat catalana contra un text que pretén deixar en paper mullat la immersió a les escoles. "El nostre sistema escolar és una mostra d'una extraordinària riquesa cívica i fer-ho malbé està fora de tota lògica científica i cultural", ha assegurat.

El conseller també ha tingut temps d'escoltar-se a la parada de la secció ripollesa de l'Assemblea Nacional Catalana. L'entitat sobiranista ho ha aprofitat per instar al representant del Govern que assumeixin els compromisos necessaris per assolir la independència.