Els «atletes» de Sant Eudald

David Màrquez i Gerard Graugés van resistir i van participar a la Festa Major d'inici a fi

Redacció
14 de maig del 2013
David Màrquez i Gerard Graugés
David Màrquez i Gerard Graugés
Els joves ripollesos David Màrquez i Gerard Graugés han estat reconeguts com els primers “atletes” de Sant Eudald. Ambdós amics de 19 i 21 anys van resistir els quatre dies de Festa Major i van participar a tots els actes des del seu inici fins al final. Tindran com a premi un massatge relaxant així com l'entrada a la Nit del Pagès i diverses consumicions (això sí, s'ho hauran de repartir).

Màrquez i Graugés són de la mateixa colla, els skaters de l'associació SKR. Van decidir participar a la iniciativa de l'Atleta de la Festa Major per l'interès d'assistir a actes que mai havien vist com la traca d'inici, la Tornaboda o el concert de la Selvatana. “L'ofici se'm va fer molt és curt del què esperava” explica Màrquez tot i que admet que al seu company “li va costar més”. De fet, té el seu mèrit ja que és una missa de pràcticament hora i mitja poques hores després de tancar la festa nocturna (un dels requisits era “fitxar” al final de cada nit).

Marc Grifell, regidor de Festes i membres de la Comi, ha mostrat la seva satisfacció per una iniciativa que van començar una dotzena de joves i ha mostrat la voluntat de mantenir-ho de cara a l'any vinent “per tal que vagi agafant més importància”.

Galeries de fotos 2013

Castell de focs de Sant Eudald (Rastres)

Dansa dels Clavells (Arnau Urgell)

Baixada d'andròmines (Rastres)

Partit de presentació del Ripollès RC (Arnau Urgell)

Actes patronals de Sant Eudald (Arnau Urgell)

IX Trobada de Música Tradicional (Arnau Urgell