Oleguer Forment es torna a proclamar campió estatal d'hoquei patins

Redacció
13 de maig del 2013
Oleguer Forment (esquerra de la segona fila) ha repetit els títols de campió d'Espanya i de Catalunya.
Oleguer Forment (esquerra de la segona fila) ha repetit els títols de campió d'Espanya i de Catalunya. | ElRipollès.info
Oleguer Forment (segon per la dreta de la segona fila) ha repetit els títols de campió d'Espanya i de Catalunya

El campdevanolenc Oleguer Forment es va proclamar campió estatal d'hoquei patins, en categoria júnior, amb el Barça. L'equip blaugrana va guanyar a la final el Caldes (3-1) en una competició que es va disputar a Oviedo. Forment ha guanyat aquest títol –així com el Campionat de Catalunya- per cinquè any consecutiu: un amb l'Olot i els altres quatre amb l'equip blaugrana.

El Barça va tornar a mostrar la seva superioritat i ha estat el millor dels vuit equips que han disputat la fase final del Campionat d'Espanya Júnior. A la lligueta van golejar el Gurutzeta (14 a 0) i el Santa María del Pilar (9 a 0) mentre que també van derrotar el Cerceda per 3 a 1. A les semifinals van superar l'Alcobendas per 4 a 2 mentre que a la final es van trobar l'altre equip català, el Caldes, a qui van derrotar per 3 a 1.

Es dóna la circumstància que la setmana anterior els blaugranes també havien superat els vallesans pel mateix resultat a la final del Campionat de Catalunya.