Ripoll es bolca amb el rugbi

Més de 500 persones vibren amb el debut dels Senglars tot i la derrota amb el Banyoles (0-70)

Redacció
12 de maig del 2013
Ambient espectacular de rugbi a Ripoll.
Ambient espectacular de rugbi a Ripoll. | Arnau Urgell
Ambient espectacular de rugbi a Ripoll. Foto: Arnau Urgell

Ripoll pot acabar sent una vila rugger ? No és fàcil però el debut ha estat prometedor. Més de mig miler de persones han omplert fins a la bandera el camp municipal en el primer partit a casa del Ripollès Rugbi Club. El resultat en aquesta ocasió era el menys important en un matx on el Banyoles ha demostrat la seva clara superioritat (0-70).

Trabucaires, un tambor i, sobretot, molta gent a les grades han posat l'ambient al debut dels Senglars al Ripollès. El Banyoles, un equip molt més experimentat, ha mostrat des de l'inici la seva qualitat i a la primera part ha aconseguit sis marques (0-30). Poc abans de la mitja part l'equip ripollès –i sobretot la grada- ha celebrat un assaig però l'àrbitre no l'ha acabat concedint. Un col·legiat de nivell (un dels millors de l'Estat) i molt conegut ja que era Joan Aloy, cap de la comissaria dels Mossos de Ripoll.

A la segona, els banyolins han aconseguit vuit marques més en un partit que hauria pogut tenir un resultat encara més ampli si hi haguessin porteries. De fet, la manca de pals de rugbi provocarà que la propera temporada, quan passin a jugar en competició oficial, disputin els partits de casa a Vic.

Uns aficionats anticipant-se al tercer temps. Foto: Arnau Urgell

El Ripollès RC ha estat a punt d'aconseguir un assaig. Foto: Arnau Urgell