Els Senglars del Ripollès debuten a Vic sota la pluja (37-7)

El primer partit a casa serà dissabte amb el Banyoles

Redacció
05 de maig del 2013
Senglars del Ripollès
Senglars del Ripollès | Senglars del Ripollès
Els Senglars van debutar a Vic. Foto: Ripollès RC

Els Senglars del Ripollès van debutar aquest dissabte a Vic. Ho van fer amb una derrota clara amb els Crancs (37-7) però molt satisfets pel joc i per haver aconseguit el primer assaig i la primera transformació de la història del club de rugbi pioner de la comarca.

El temps no va acompanyar el partit. Una forta tempesta va descarregar sobre Osona mentre es disputava el matx fet que va dotar de certa èpica l'esdeveniment. Els ripollesos, a més, van poder prendre mides d'un camp que, si més no la propera temporada, serà la seva casa. La impossibilitat econòmica d'instal·lar els pals de rubgi al municipal de Ripoll els forçarà a l'exili.

Tanmateix, coincidint amb Sant Eudald, els Senglars jugaran a la capital del Ripollès la setmana vinent. Serà contra el Banyoles de Tercera Catalana, la competició a la qual debutaran a partir de l'octubre vinent. Des del club s'ha fet una crida a l'afició a “batejar” l'equip després que una trentena de persones ja els hi fessin costat aquest dissabte a Vic.

Els Senglars del Ripollès Rugby Club va començar a entrenar-se el gener d'enguany i està format per més de vint jugadors de diverses poblacions de la comarca. Els Senglars del Ripollès en formació. Foto: Ripollès RC

El rugbi al Ripollès ja és una realitat. Foto: Ripollès RC