Segona lliga seguida

L'EFS Ripoll derrota el Vilafant (5-1) i revalida el títol de Divisió d'Honor de futbol sala

Redacció
05 de maig del 2013
El Comforsa Ripoll ha revalidat el títol del liga.
El Comforsa Ripoll ha revalidat el títol del liga. | EFS Ripoll
El Comforsa Ripoll ha revalidat el títol del liga. Foto: EFS Ripoll

Segona lliga consecutiva. El Comforsa Ripoll Dinàmic no va fallar i aquest dissabte es va imposar al Vilafant per 5 a 1 en un partit disputat a l'Avellaneda. Els ripollesos només necessitaven un punt per revalidar el campionat de Divisió d'Honor assolit per primera vegada la temporada passada. D'aquesta manera, no ha calgut esperar al partit del segon classificat, el CF Sala Esplais de Castelló d'Empúries, que juga avui al migdia.

El primer equip del Comforsa Ripoll ha aconseguit la segona lliga consecutiva en una temporada on tot i perdre sis partits ha acabat amb nou punts d'avantatge respecte el tercer classificat. La setmana passada van desapaprofitar el primer match ball en acabar amb taules el partit a la pista del Llagostense (4-4), curiosament, l'únci empat del curs.

Els ripollesos s'han de centrar ara amb la UEFS Champions Cup que es celebrarà a Gomel (Bielorússia) entre el 13 i el 19 de maig. En aquesta ocasió s'enfrontaran a la fase prèvia amb el Chemcomex Praha (Praga, República Txeca) i el Busel (Riga, Letònia). En les dues primeres participacions han quedat eliminats a quarts.