Ripoll estrena finalment dissabte el reivindicat Casal de Joves

Després de la inauguració se celebrarà una assemblea per definir-ne les activitats

Redacció
03 de maig del 2013
Ripoll inaugurarà finalment aquest dissabte el reivindicat Casal de Joves ubicat a l'antiga biblioteca. Ho farà amb un acte que començarà a partir de dos quarts de cinc amb l'assistència d'Antoni Reig, director general de Joventut, que acompanyarà les autoritats locals. Després de l'estrena es farà una assemblea oberta per tal d'implicar els joves en l'organització de les activitats de l'equipament.

El Casal de Joves de Ripoll, de 600 metres quadrats repartits en dues plantes, ha tardat molt més del què s'esperava. De fet, quan van començar les obres el setembre de 2010 es va anunciar que seria una realitat a inicis del següent any. Finalment però, aquest dissabte serà una realitat amb la voluntat que els seus potencials usuaris en siguin protagonistes des del primer dia.

Per a les cinc de la tarda s'ha convocat la primera assemblea jove per tal de definir les activitats del casal, els horaris, el funcionament i l'organització. Dues hores més tard s'obrirà les portes a tothom amb exposicions, la presència d'entitats juvenils, exhibicions de ball i graffitis, tallers i berenar. La festa acabarà amb una actuació dels grups dels locals d'assaig de la vila.

Més informació de l'acte d'inauguració del Casal de Joves (pdf)