El ripollès Jaume Farrés no continuarà al Noia Freixenet

Redacció
30 d'abril del 2013
Jaume Farrés
Jaume Farrés | CE Noia
Jaume Farrés no continuarà al Noia. Foto: CE Noia

Jaume Farrés no continuarà al CE Noia Freixenet i tanca d'aquesta manera dos anys al club de Sant Sadurní d'Anoia, segons publica el portal especialitzat OKcat. El ripollès ha encadenat enguany la quarta temporada consecutiva a l'OK Lliga, la màxima competició estatal d'hoquei patins, després de jugar dos anys al GEiEG de Girona i dos amb el Noia.

En aquest darrer període Farrés ha aconseguit un subcampionat de Copa, la tercera posició a l'OK Lliga així com la disputa de la Supercopa. Enguany ocupen el cinquè lloc al torneig de la regularitat i estan disputant els quarts de la Lliga Europea amb el Benfica (3-3 a l'anada).

El jugador ripollès, en declaracions a OKcat, s'ha mostrat molt agraït al club penedesenc i ha mostrat la satisfacció per l'etapa que tancarà. A més, assegura que té diversos ofertes tant del país com de l'estranger per continuar una carrera que va iniciar a l'HC Ripoll. Posteriorment va passar pel CP Vic, el Voltregà Voltregà (sis temporades) i el GEiEG (sis temporades més), on va debutar a l'OK Lliga.