La mainada crea a la Lambert Mata el «Llibre Gegant de Ripoll 2013»

Redacció
30 d'abril del 2013
Vídeo conte gegant
Vídeo conte gegant


La mainada de Ripoll ha participat a la creació del Llibre Gegant de Ripoll 2013. Dies enrere, els mateixos nens van presentar els seus contes i, aquest diumenge, en un acte molt concorregut tot i la pluja el van passar a net en un full gegant, abans que un il·lustrador professional en fes el corresponent dibuix.

Una cinquantena de nens van presentar els seus contes que havien de tenir una extensió màxima d'un full i tenir com a tema comú la vila de Ripoll. Després de ser corregits per Montse Maestre, diumenge es va viure una matinal per acabar creant el Llibre Gegant de Ripoll. Va ser un acte amenitzat per la contacontes Carme Brugarola i la coral infantil Els Follets, que van estrenar la cançó “Rumba de la mainada”, de la mateixa Maestre.

Els diversos contes, que aplegats formaran part d'una obra que quedarà al fons de la Biblioteca Lambert Mata, van ser il·lustrat en directe per un equip de vuit il·lustradors professionals format per Montse Batalla i Xevi Domínguez de l’Estudi Xevidom; Paula Camare; Josep Maria Coloma; Joan Fossas; Rafa García; Margarita Jeanneret i Natàlia Martínez Sibat.

 Més fotografies al bloc de la Biblioteca Lambert Mata

 



Els il·lustradors en plena feina. Foto: Biblioteca Lambert Mata

La biblioteca es va omplir de nens aquest diumenge. Foto: Biblioteca Lambert Mata

Els contes del nen amb les il·lustracions. Foto: Biblioteca Lambert Mata