La JNC entrega el Premi Compromís a l'expresident de la UIER

Redacció
29 d'abril del 2013
La JNC va entregar el Premi Compromís a Joan Vilalta.
La JNC va entregar el Premi Compromís a Joan Vilalta. | JNC Ripollès
La JNC va entregar el Premi Compromís a Joan Vilalta. Foto: JNC Ripollès

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) del Ripollès va entregar aquest dissabte el Premi Compromís a Joan Vilalta, president de la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès entre el el 1984 i el 2011 i actual delegat comarcal de la Cambra de Comerç de Girona.

La JNC del Ripollès ha premiat el “compromís” de Joan Vilalta en la quarta edició d'uns guardons on anteriorment havia distingit Joan Orriols, Frederic Martínez i la Unió de Botiguers de Ripoll. Ho han fet per “la seva aportació al nostre desenvolupament econòmic i empresarial”. Vilalta, que el juliol de 2011 va ser substituït per Eudald Castells al capdavant de la patronal ripollesa, és actualment delegat comarcal de la Cambra de Comerç de Girona.

Vilalta va agrair el guardó i va assegurar que "seguirà entregant el seu esforç al desenvolupament de la comarca fins que les seves capacitats li permetin". Tant l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, com l'actual president de la UIER van destacar la seva tasca per preservar el ferrocarril. A més, Eudald Castells va aprofitar la seva intervenció per reflexionar sobre la importància de la joventut per tirar endavant l'economia comarcal en temps de crisi. En l'acte de lliurament també hi va assistir el president del Consell Comarcal, Miquel Rovira.