Ballesteros i Capdevila guanyen una Catllar Extrem amb pluja, fang i neu

29 d'abril del 2013
Dani Ballesteros i Anna Capdevila van guanyar la Catllar Extrem.
Dani Ballesteros i Anna Capdevila van guanyar la Catllar Extrem. | Gym Sport Life
Dani Ballesteros i Anna Capdevila van guanyar la Catllar Extrem. Foto: Gym Sport Life

El ripollès Dani Ballesteros i la santjoanina Anna Capdevila es van imposar aquest diumenge a la primera edició del Catllar Extrem que va estar marcada pel fang, la pluja i, fins i tot, la neu. Els atletes del Gym Sport Life, organitzadora de la prova, van aconseguir les victòries en categoria masculina i femenina així com el segon lloc en homes, gràcies a Jordi Esclusa.

Ballesteros va vèncer clarament ja que va cobrir els 400 metres de desnivell amb un temps de 19'22'' amb quasi un minut d'avantatge respecte Esclusa (20' 32''). El podi el va completar el veterà Manel Roquer (Esportiu Ripoll) que amb un temps de 20' 56'' va arribar al Catllar amb un segon menys que Sergi Ortega. El campdevanolenc Jordi Tubau va ser cinquè (21' 18'').

En categoria femenina Anna Capdevila va complir els pronòstics i va guanyar amb un temps de 26' 10''. El podi el van completar les campdevanolenques Maria Sau (29' 00'') i Judith Demunts (34' 24'').