El santjoaní Xavier Roca Rada presenta la seva novel·la al Palmàs

“Els quaderns dels elements clàssics” és la primera obra d'aquest jove de 17 anys

per Redacció, 26 d'abril de 2013 a les 10:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El santjoaní Xavier Roca Rada presentarà aquest dissabte 27 d'abril la seva primera novel·la a l'auditori Jaume Nunó del Palmàs. Els quaderns dels elements clàssics fa setmanes que es pot adquirir digitalment –ha estat editada per Neurosi- i, de fet, va ser l'obra més descarregada d'aquesta editorial per Sant Jordi. La novel·la aborda situacions de la vida actual i com poder superar-les: el matrimoni forçat, l’anorèxia, la pèrdua de familiars, maltractament, racisme, competició professional...).


L'acte d'aquest dissabte, que començarà a les set del vespre, comptarà amb una explicació i demostració tècnica de com descarregar-se un llibre digital a través de les principals plataformes de distribució a càrrec de Jordi Caballeria, director de l'Editorial Neurosi. Tothom qui ho vulgui podrà portar el seu mòbil, les seves tauletes o els seus lectors electrònics per fer el procés.

Sinopsi d'Els quaderns dels elements clàssics
Dos nois i dues noies d’edats diferents, de cultures diferents, de diferents llocs del món i que no es coneixen entre ells, reben una misteriosa carta que els cita a l’Ayers Rock (Austràlia) per unir-los i afrontar junts una gran missió per la supervivència de la humanitat.


Cadascun d’ells desenvolupa una certa relació misteriosa amb un dels elements clàssics (foc, aigua, aire i terra) i a la vegada amb un sentiment (felicitat, amistat, confiança i amor) utilitzat en situacions de la vida actual.


La qüestió és que en la unió dels elements clàssics i dels sentiments han de vèncer el que ningú pot: els fenòmens naturals. En sortiran victoriosos? Sobreviuran tots? Evitaran l’extinció humana per sempre o només temporalment?

En la novel·la es tracten situacions de la vida actual i com poder superar-les. Algun exemples són: el matrimoni forçat, l’anorèxia, la pèrdua de familiars, maltractament, racisme, competició professional…

 

Participació