Les ulleres intel·ligents de Google, al «Projecte Chicago» de La Veu

Nova entrega del programa de noves tecnologies d'Aleix Caballeria, Miquel Alvarado i Joan Garcia

La Veu de Sant Joan
24 d'abril del 2013
Vídeo Google Glass
Vídeo Google Glass


El Projecte Chicago d'aquesta setmana experimenta amb Google Hangout, el sistema per fer conferències i treballs en grup a distància. Ho proven amb Miquel Alvarado que durant tot el programa es comunica mitjançant aquest servei des de Barcelona.

Amb ell parlen de les característiques de Google Glass, les ulleres intel·ligents de l'empresa del cercador que projecten una pantalla directament a la retina amb informació i aplicacions comandades per veu. També aborden la mala acollida de Facebook Home (té una mitjana de prop de dues de cinc estrelles a la botiga d'aplicacions Google Play). A més, expliquen com un programador ha ensenyat a un ordinador a superar jocs de la consola Nintendo NES i com és possible que els usuaris de la comunitat 4chan descobrissin els responsables de les bombes a la marató de Boston.

El Projecte Chicago és el programa de noves tecnologies de La Veu de Sant Joan. S'emet cada dissabte en directe a la una del migdia i dilluns en diferit a les vuit del vespre. Ara, a més, es pot escoltar setmanalment a ElRipollès.info.

El programa està dirigit i presentat per Aleix Caballeria (@papasolgirona), Miquel Alvarado (@miquel_alvarado) i Joan Garcia (@sqdlla), amb col·laboracions especials d'en Pere Esquerrà (@pereesquerra). Parlen de gadgets, Apple, Twitter, Facebook, Google, Android, internet, videojocs, electrodomèstics i tot allò relacionat amb la cultura geek . Tots els programes del Projecte Chicago es poden escoltar al web de l'emisora en format podcast .