Cesk Freixas actua per primera vegada a la comarca i ElRipollès.info us hi convida

El cantautors penedesenc oferirà diumenge un concert de tarda a la Confiança de Campdevànol

Redacció
23 d'abril del 2013
Cesk Freixas.
Cesk Freixas. | Adrià Costa
Cesk Freixas serà diumenge a Campdevànol. Foto: Adrià Costa

Cesk Freixas és un dels màxims exponents de la cançó protesta dels Països Catalans. Tot i que va començar la seva carrera el 2004 i ha editat quatre treballs discogràfics encara no ha tocat mai al Ripollès. Finalment, aquest diumenge posarà fi a l'anomalia i oferirà un concert de tarda a l'auditori del centre cívic de la Confiança de Campdevànol. Serà a partir de les sis i ElRipollès.info us hi convida.

El cantautor del Penedès establert a Osona va editar l'any passat Tocats pel foc . Un disc arranjat i produït pel guitarrista Víctor Nin i que pren el títol d'una de les novel·les de Manuel de Pedro. Freixas el considera un personatge “important en la creació de l'independentisme d'esquerres” i “molest” perquè “deia coses que no agradaven els governs”. El treball va sortir a la llum gràcies al micromecenatge –quan aquest sistema encara no era massa conegut- amb la qual va aconseguir que 500 persones aportessin un total d'11.000 euros.

En els darrers mesos Cesk Freixas ha combinat els seus concerts en solitari amb una gira fent duet amb el cantautor empordanès Miquel Abras. A més, coincidint amb Sant Jordi ha publicat un nou senzill: “Imparables”.

Sortegem tres entrades

El concert de Campdevànol, iniciativa de Blue Produccions Musicals i Quimera Records, té una entrada de 8 euros. Tanmateix, ElRipollès.info us hi convida sortejant tres entrades simples. Per participar al concurs caldrà clicar “m'agrada” i/o explicar quina cançó de Cesk Freixas us agrada més (qui faci les dues coses tindrà el doble d'opcions).

Entrevista a Cesk Freixas