Marc Carós no falla i guanya la cursa circular de la Vall de Ribes Extrem Sèries

Podi masculí íntegrament ripollès amb Roger Viñas i Dani Ballesteros. Victòria en dones de Teresa Forn i tercer lloc de la santjoanina Anna Capdevila

Redacció
21 d'abril del 2013
Marc Carós també ha guanyat a Ribes de Freser.
Marc Carós també ha guanyat a Ribes de Freser. | Arnau Urgell
Marc Carós també ha guanyat a Ribes de Freser. Foto: Arnau Urgell

Marc Carós (AE Diedre) ha complert els pronòstics i s'ha imposat a la primera edició de la cursa circular de la Vall de Ribes Extrem Sèries. L'atleta de Ripoll ha completat els 22 quilòmetres i els 1.800 metres de desnivell positiu acumulat amb un temps de dues hores i setze minuts.

A un parell de minuts ha arribat a la meta de Ribes de Freser Roger Viñas mentre que Dani Ballesteros ha completat un podi íntegrament ripollès amb un temps de dues hores i dinou minuts. Carós ha encapçalat la prova des del seu inici i malgrat tenir els perseguidors a relativa poca distància mai s'ha vist superat.

Al darrera, hi hagut una important batalla pel segon lloc ja que a Bruguera Viñas ocupava aquesta posició mentre que a coll de Jou Dani Ballesteros ha passat a pocs segons del líder. Entre els tres corredors de Ripoll també ha destacat el paper del jove Abel Quadreny –el primer sub20- i que finalment ha estat quart (2:20) tot i ocupar en diversos trams la tercera posició. Per altra banda, el també ripollès Dani Erena s'ha endut la combinada del cap de setmana.

Es tracta la tercera victòria de Marc Carós en les primeres quatre proves del Campionat de Curses de Muntanya del Ripollès després de les assolides a Campdevànol i Planoles. Un resultat que sumat a l'absència d'Aleix Fàbregas li ha permès assaltar el liderat de la general. També cal destacar el tercer segon lloc de Roger Viñas que aquest diumenge debutava com a membre de l'equip Gym Sport Life.

Teresa Forn i Teresa Aguiló dominen el cap de setmana

La manresana Teresa Forn (3:04) i la cubellenca Teresa Aguiló (03:10) han dominat el cap de setmana de la Vall de Ribes Extrem Sèries i aquest diumenge han repetit el primer i segon lloc assolit a la cursa vertical de dissabte. Ha completat el podi la santjoanina Anna Capdevila (3:10) que, d'aquesta manera, continua entre les millors de la general.

Classificacions de la cursa circular (pdf)

Classificacions de la cursa vertical (pdf)
 


Galeries de fotos Campionat de Curses de Muntanya del Ripollès

Vall de Ribes Extrem Sèries (Laia Deler, Sergi Colomé i Arnau Urgell)

Batega al Bac de Planoles (Arnau Urgell)

Km Vertical d'Ogassa (Arnau Urgell)

Marató Hivernal de Campdevànol I (Josep Maria Montaner)

Marató Hivernal de Campdevànol II (Arnau Urgell)
 

El ripollès Dani Erena (dreta) ha guanyat la combinada. Foto: Arnau Urgell

Sortida de la cursa a Ribes de Freser. Foto: Laia Deler