Jutgen un veí de Ripoll per l'intent de matar el fill de la propietària del pis on vivia

El fiscal demana nou anys de presó i una indemnització de 1.650 euros per a la víctima

Redacció
18 d'abril del 2013
La secció quarta de l'Audiència de Girona va celebrar aquest dimecres el judici contra Abdeslam M., un veí de Ripoll acusat d'intentar matar el fill de la propietària del pis on viva el passat 18 de març de 2012. El fiscal, segons publica El Punt Avui, demana nou anys de presó per un delicte d'homicidi en grau de temptativa i per un altre de lesions així com una indemnització de 1.650 per a la víctima.

L'acusat i el denunciant van presentar versions totalment oposades dels fets que van succeir al tercer pis de la finca número 5 del carrer del Prat de Ripoll. En aquest sentit Abdeslam M., l'advocat del qual en demana l'absolució, o alternativament, només un delicte de lesions, va explicar que va ser la víctima el que es va dirigir al seu domicili clavant cops de peu a la porta. En obrir, segons la seva versió recollida per El Punt Avui, el denunciant li va causar una ferida al dit amb un matxet. En canvi, assegura que mai va tenir cap ganivet a les mans i que l'única cosa que va fer va ser defensar-se amb una cadira del suposat atac.

Josep SV, el fill de la propietària, va explicar en canvi que davant de les queixes dels veïns per la possibilitat que es trafiqués amb drogues va pujar al pis. En entrar-hi, segons la seva versió, l'inquilí va agafar un ganivet de tallar pernil i li va provocar dues ferides al coll i tres al pit. La cadira, en aquest cas, va servir per defensar-se abans que el nebot i la dona de l'acusat –que des dels fets està en presó provisional- li poguessin treure el ganivet.

El fill de la propietària va anar al CAP per tal que li curessin les ferides però va explicar que s'ho havia fet amb una motosserra. Finalment, aconsellat pel seu germà, va acabar denunciant-ho a la policia al cap de quatre dies.