Comencen finalment les obres de l'esvoranc de Ribamala

Els treballs es poden allargar entre dos i tres mesos per resoldre una incidència que es va produir el 6 de març. Si es produeixen talls puntuals seran nocturns

Redacció
17 d'abril del 2013
Aquest migdia s'ha donat pas alternatiu a Ribamala.
Aquest migdia s'ha donat pas alternatiu a Ribamala. | Arnau Urgell
A Ribamala hi ha pas alternatiu des d'inicis de març. Foto: Arnau Urgell

El passat dimecres 6 de març –després d'un episodi de pluja que va deixar fins a 200 litres al Ripollès- es va obrir un esvoranc a la carretera N-260 a la zona de Ribamala, al terme de Sant Joan de les Abadesses. El forat, d'uns quinze metres de longitud, va obligar a tallar la principal carretera de la comarca durant un dia i mig. Després de realitzar el projecte per solucionar-ho, finalment aquest dimecres han començat les obres.

Està previst que els treballs s'allarguin entre dos i tres mesos, fet que provocarà que no se solucioni fins entrat l'estiu. La previsió és que les obres es puguin desenvolupar sense afectar el carril del cingle i, per tant, es continuarà amb el pas alternatiu establert fa una quarantena de dies. En principi, si es produeixen talls de trànsit seran en horari nocturn i des de les administracions de la comarca s'espera que Carreteres els avisi amb antel·lació.