Carles Cases escull Ripoll per presentar l'àlbum de tribut a Llach

El compositor de Sallent estrenarà el seu nou espectacle el proper 27 d'abril

Redacció
26 d'abril del 2013
El compositor Carles Cases ha escollit Ripoll per presentar un espectacle de tribut a Lluís Llach. L'estrena serà al Monestir el proper dissabte 27 d'abril a les 10 del vespre on es podrà escoltar per primer vegada Carles Cases diu Llach. Les entrades pel concert, que forma part del programa d'actes de la Capitalitat Cultural, estan a la venda des del 5 d'abril a l'oficina de turisme (preu 12 euros, 10 euros si és anticipada).

Cases, nascut a Sallent el 1958, afronta un nou espectacle on interpreta i fa una relectura d’antics temes del cantautor de Verges des d’una perspectiva íntima i personal. Cal recordar que havia treballat amb ell com a arranjador, instrumentista i productor durant la dècada dels 80.

A Ripoll interpretarà al piano peces tant significatives com: "Que tinguem sort", "Laura", "Viatge a Ítaca", "País petit", "Un núvol blanc", "Alè", "Com un arbre nu", "Amor particular", "Cançoneta", "El Jorn dels miserables", "Vaixell de Gràcia", "Geografia", "Madame", "Jo també he dormit a l’alba", "Abril 74", "Vida", "Tinc un clavell per a tu" i "Bambolines". Estarà acompanyat per Alberto Reguera (violí), Mariona Tuset (violoncel), Raül Reverter (saxo), Jordi Farrés (guitarra) i Miquel A. Cordero (contrabaix).

Carles Cases té una llarga trajectòria com a productor musical, i sobretot com a compositor de música per a més de 70 pel·lícules. En aquest sentit ha treballat per a directors de primer nivell com Gonzalo Suárez, Jaume Balagueró o Ventura Pons.