Campdevànol s'anticipa al Sant Jordi amb premis literaris i la presentació d'un llibre

Remei Cabello ha escrit l'obra “Muñecas de trapo azul”

Redacció
12 d'abril del 2013
Campdevànol s'anticipa al Sant Jordi celebrant aquest dissabte una vetllada literària. L'acte, que començarà a les sis de la tarda a la sala auditori del centre cívic la Confiança, comptarà amb l'entrega dels premis del Certament Literari, la presentació d'un llibre i un concert-homenatge a Salvador Espriu.

El 13è Certamen Literari de Campdevànol ha aplegat enguany 150 participants, tant mainada com adults, provinents d'arreu del pís. Després de l'entrega de premis serà el torn de la presentació de Muñecas de trapo azul, de la campdevanolenca Remei Cabellero. Es tracta d'un llibre-homenatge a les persones que han treballat a les fàbriques tèxtils i que, tal i com assenyala l'autora, “han dedicat part de la seva vida a fer de la comarca del Ripollès, una de les més activesen el món de la filatura”.

L'acte, que acabarà amb un berenar per a tothom, serà amenitzat per l'actuació de l'artista campdevanolenc Jaume Guàrdia que, afegint-se a l'Any Espriu, ha preparat l'espectacle “Guàrdia canta a Espriu”, una selecció musicada de l'obra del poeta.