Un segell per a les cartes d'amor

Correus edita un producte fil·latèlic especial pel I Certamen de Cartes d'Amor de Sant Joan

Redacció
11 d'abril del 2013
José Alguacil ha impulsat un concurs de cartes d'amor
José Alguacil ha impulsat un concurs de cartes d'amor | Correus
José Alguacil amb els segells i el seu carter. Foto: Correus

El primer Certamen de Cartes d'Amor de Sant Joan, impulsat per Jose Alguacil, responsable del Cafè de l'Abadia, està sent tot un èxit. Fins i tot, Correus s'ha afegit a la iniciativa editant un segell especial dissenyat pel dibuixant Arnau Sanz, resident a Espinavell i responsable de l'Estudio Acuático.

Aquest dimecres el director de l'oficina postal de Sant Joan va lliurar el segell als responsables del certamen, el mateix Alguacil i l'alcalde Ramon Roqué. Els responsables de Correus expliquen que en conèixer el concurs van considerar la idea "molt original i atractiva". "Apel·la als sentiments i també destaca els valors del correu postal com a millor mitjà per a la comunicació afectiva i efectiva entre les persones" expliquen.

El producte fil·latèlic és de la tipologia “Tu Sello”, producte de Correus que permet a tothom dissenyar els seu propi segell per personalitzar la seva correspondència, reforçar el seu màrqueting o commemorar qualsevol esdeveniment. El valor és la denominada tarifa “A”, que permet l’enviament de cartes fins a 20 grams a qualsevol punt de l’Estat i amb validesa indefinida en el temps, és a dir, amb independència de quina sigui la tarifa vigent en el moment de fer-ne ús. Són autoadhesius i s’editen en plecs de 25 unitats. De moment, se n'han editat només tres plecs, dos dels quals per lliurar als guanyadors i un tercer per als organitzadors.

Cal recordar que el concurs encara no s'ha acabat. Fins al 30 d'abril es poden enviar missives que tinguin, com a màxim, 800 paraules. Les dues millors cartes d’amor podran gaudir d’un sopar romàntic al Palau de l’Abadia i d’un cap de setmana a la casa de turisme rural El Reixac o a la casa de turisme rural Can Camps.

El director de l'oficina de Correus de Sant Joan amb José Alguacil i Ramon Roqué. Foto: Correus