Albert Bosch presenta el «Viure per sentir-se viu» a Sant Joan

El llibre extreu les lliçons del seu repte antàrtic

Redacció
03 d'abril del 2013
Albert Bosch a l'esfera del pol sud.
Albert Bosch a l'esfera del pol sud. | Pol Sud 1911-2011
Albert Bosch a l'esfera del pol sud. Foto: Pol Sud 1911-2011. Foto: albertbosch.info

El santjoaní Albert Bosch ha convertit la seva aventura antàrtica en un llibre. Aquest dijous surt a la venda Viure per sentir-se viu. 2.304.400 passes fins a la fi del món, en el qual l'aventurer i empresari recorre la seva expedició al pol sud, però no amb la finalitat d'explicar els detalls de la part esportiva, sinó per extreure'n les reflexions i aprenentatges que un repte extrem pot aportar per gestionar tant els projectes tant personals com professionals.

El llibre és el segon escrit per Bosch després d'Esperit d'aventura –que també va tenir la seva versió en forma d'aplicació per a tauletes-. Publicat per Ediciones B en català i castellà, tindrà una doble representació. La primer el dijous 4 d'abril a la Casa del Llibre de Barcelona i la segona el dissabte 6 al Palau de l'Abadia de Sant Joan. En l'acte hi intervindran l'emprenedor i aventurer santjoaní, el seu company Pep Busquets, pilot de l'equip No Handicap Team i primera persona amb cadira de rodes que va acabar el Dakar, i la regidora de Cultura del municipi, Montserrat Tallant

Bosch explica que a Viure per sentir-se viu els lectors hi trobaran histories i anècdotes sobre una aventura singular, però també un viatge interior i extrem que, llegit en clau de filosofia personal, “permetrà arribar a la part més inexplorada de cadascú i fer una apassionant reflexió sobre el propi lideratge i les possibilitats de realitzar accions extraordinàries”.

Més informació del llibre d'Albert Bosch