Mor un veí de Vilallonga en caure el seu cotxe per un terraplè a Abella

La víctima, que tenia 87 anys, conduïa un vehicle tot terreny per un camí veïnal

Redacció
02 d'abril del 2013
El cotxe ha caigut per un terraplè a Abella.
El cotxe ha caigut per un terraplè a Abella. | ElRipollès.info
El cotxe ha caigut per un terraplè a Abella. Foto: ElRipollès.info

Un veí de Vilallonga de Ter de 87 anys ha mort aquesta tarda en un accident de trànsit a la zona d'Abella. El vehicle tot terreny que conduïa ha bolcat cap a dos quarts de set al camí que connecta el mas Batlló –on vivia la víctima- amb el veïnat d’Abella, al terme municipal de Vilallonga de Ter, i posteriorment ha caigut per un desnivell d'uns 3 metres d’alçada.

La víctima és Pere Pastoret Pastoret i ha mort a l'acte. Amb el sobrenom de "Pericus" és una persona molt coneguda a la vall i una de les ànimes d'una de les colles de caçadors de senglar. Les causes de l’accident encara es desconeixen i segons els Bombers les hauran de determinar els atestats policials. Fins al lloc del sinistre s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre dels Mossos d'Esquadra i dues del Servei d'Emergències Mèdiques.

Es tracta del primera víctima mortal en accident de trànsit del 2013 –malgrat que no s'ha produït en una carretera pròpiament dita-. L'any passat només es va comptabilitzar un mort, la xifra més baixa des de l'inici del segle.