Pascuet i Moret es jugaran la victòria a la darrera jornada del Santigosa

Els dos pilots estan empatats a tres punts. El tercer classificat és Jorge Casales amb 9 punts

Redacció
30 de març del 2013
Jordi Pascuet opta al novè Santigosa.
Jordi Pascuet opta al novè Santigosa. | Marc Cargol
Jordi Pascuet opta al novè Santigosa. Foto: Marc Cargol

La 42a edició dels 3 Dies de Trial de Santigosa es decidirà a la darrera jornada. Francesc Moret i Jordi Pascuet hi arribaran empatats a tres punts. De moment, el pilot de la Seu d'Urgell encapçala la classificació ja que ha fet un zero més que el de Molló (59 a 58). Cal recordar que Pascuet intenta aconseguir la novena victòria en dotze anys per continuar ampliant la seva llegenda a la prova santjoanina.

Moret ha estat el millor aquest dissabte amb només dos peus que se sumen al de la primera jornada mentre que Pascuet ha penalitzat avui tres punts. En tercera posició s'ha situat el gallec Jorge Casales que avui ha fet cinc peus i en suma nou després de les dues primeres jornades (ahir va acabar sisè). També tenen opcions per pujar el podi l'alemany Kadlec Franzi (10 punts) i el manresà Pere Borrellas (12 punts).

Jeroni Fajardo, després que ahir penalitzés 50 punts per saltar-se dues zones, ha afrontat la jornada com un entrenament abans de retirar-se. També han estat a Sant Joan Dani Oliveras que ha provat l'Ossa amb la qual competirà al Mundial i la multicampiona Laia Sanz (foto de Marc Cargol).

El trial, que finalment ha aplegat 203 pilots, continua recordant la figura de Ricard Pinet , director de cursa des de l'any 1972 fins a la seva mort. En aquest sentit, per tercer any, s'entregarà un trofeu amb el seu nom al pilot jove que aconsegueixi la millor classificació als 3DTS.

Seguiment especial de La Veu

La Veu, l’emissora municipal de Sant Joan, ha organitzat una programació especial per poder seguir els 3 Dies de Trial de Santigosa "sense embrutar-se de fang". Des del dijous fins al diumenge, pilots, membres de l’organització i experts passaran per l’estudi de la ràdio santjoanina per analitzar la jornada i participar en diverses taules rodones. També hi haurà butlletins especials a les dues del migdia per conèixer les classificacions provisionals i fer un repàs a les diferents zones i horaris.

Classificacions segona jornada als 3DTS (pdf)

Classificacions primera jornada 3DTS

Programació especial de La Veu de Sant Joan pels 3DTS

Totes les notícies sobre els 3DTS
 


Galeries de fotos Santigosa

3DTS 2013, segona jornada (Marc Cargol)

3DTS 2013, primera jornada (Marc Cargol)

3DTS 2012, segona jornada (Marc Cargol)

3DTS 2012, primera jornada (Xevi Mas i Lurdes López)

Tres Dies del 2011 (Xevi Mas)

Tres Dies del 2010 (Xevi Mas)

Tres Dies del 2009 (Arnau Urgell)

Tres Dies del 2008 (Arnau Urgell)