El jove santjoaní Xavier Roca publica la seva primera novel·la

Neurosi edita “Els quaderns dels elements clàssics”

per Redacció, 7 de març de 2013 a les 16:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El jove santjoaní Xavier Roca acaba de publicar la seva primera novel·la. Es tracta d'Els quaderns dels elements clàssics, que ha aparegut en format digital de la mà de l'Editorial Neurosi. La novel·la aborda situacions de la vida actual i com poder superar-les: el matrimoni forçat, l’anorèxia, la pèrdua de familiars, maltractament,racisme, competició professional...).

L'obra, la divuitena editada per l'editorial especialitzada en llibres digitals, ja està disponible a les plataformes iTunes i Amazon pel mòdic preu de 0,99 euros.


Sinopsi d'Els quaderns dels elements clàssics
Dos nois i dues noies d’edats diferents, de cultures diferents, de diferents llocs del món i que no es coneixen entre ells, reben una misteriosa carta que els cita a l’Ayers Rock (Austràlia) per unir-los i afrontar junts una gran missió per la supervivència de la humanitat.

Cadascun d’ells desenvolupa una certa relació misteriosa amb un dels elements clàssics (foc, aigua, aire i terra) i a la vegada amb un sentiment (felicitat, amistat, confiança i amor) utilitzat en situacions de la vida actual.

La qüestió és que en la unió dels elements clàssics i dels sentiments han de vèncer el que ningú pot: els fenòmens naturals. En sortiran victoriosos? Sobreviuran tots? Evitaran l’extinció humana per sempre o només temporalment?

En la novel·la es tracten situacions de la vida actual i com poder superar-les. Algun exemples són: el matrimoni forçat, l’anorèxia, la pèrdua de familiars, maltractament, racisme, competició professional…

 

Participació