Un esvoranc talla la N-260 entre Sant Joan i Ripoll, a Ribamala

El trànsit no es restablirà, com a mínim, fins demà al matí. Les pluges han provocat petites esllavissades a Camprodon, Molló i Vallfogona, entre altres punts

Redacció
06 de març del 2013
Petita esllavissada a la carretera de Molló.
Petita esllavissada a la carretera de Molló. | Ajuntament de Camprodon
Petita esllavissada a la carretera de Molló. Foto: Ajuntament de Camprodon

L'episodi de pluja, que ha acumulat a l'entorn de 200 litres a punts de la Vall de Camprodon i entre 30 i 150 a la resta de la comarca, ha provocat petites esllavissades que han generat dificultats per circular. Tanmateix, l'inicident més greu s'ha produït aquesta tarda a la carretera N-260, a la zona de Ribamala, quan s'ha provocat un esvoranc de 15 metres al voral en sentit Sant Joan de les Abadesses. Primer s'ha donat pas alternatiu però finalment s'ha decidit tallar el trànsit. Segons fonts de l'Ajuntament de Sant Joan, com a mínim, estarà tallat fins demà al matí.

Entre les esllavissades la més important es va produir dimarts al migdia al quilòmetre 8,5 de la carretera de Beget (GIV-5223). Aquest matí, per altra banda, han caigut rocs en punts de la N-260a al terme de Vallfogona –tot i que la carretera no està tallada com erròniament indica el Servei Català del Trànsit- així com a la N-260 a la zona de Ribamala. També n'hi hagut a la C-38 a tocar del cementiri de Camprodon. En tots els casos es recomana precaució per circular.

Per altra banda, l'Ajuntament de Molló ha informat que s'ha tallat el camí veïnal entre el Riberal i Ginestosa per l'augment del cabal del Ritort que sobrepassa el gual. També s'ha produït una esllavissada al camí rural entre Espinavell i Fabert.

Punt on s'ha produït l'esvoranc a Ribamala. Foto: ElRipollès.info

Esllavissada a la carretera de Beget. Foto: Servei de Vigilància de Camprodon


Esllavissada a la carretera de Beget. Foto: Servei de Vigilància de Camprodon