El Bus Alícia s'atura a Sant Joan per «aprendre a menjar millor»

Serà al carrer Mestre Andreu el proper divendres i dissabte

Redacció
28 de febrer del 2013
Els propers divendres 1 i dissabte 2 de març, el Bus Alícia s'aturarà a Sant Joan de les Abadesses. Es tracta d'un projecte itinerant de la Fundació Alícia –impulsada entre altres per Ferran Adrià i Valentí Fuster- que explica la importància d'alimentar-se bé, d'ensenyar a menjar millor i que aporta informació tècnica i científica, estratègies i coneixements dels hàbits alimentaris a la nostra societat.




El divendres al matí, els alumnes de secundària de l'IE Sant Joan de les Abadesses hi realitzaran tallers per aprendre a menjar millor. A continuació, el bus –situat al carrer Mestre Josep Andreu- estarà obert a la població i tothom qui ho vulgui podrà visitar l'exposició sobre alimentació i salut, que consta de quatre àmbits diferenciats com són el producte, l'ingredient, l'aliment i el nutrient.



El Bus Alícia disposa d'un espai expositiu de 50 metres quadrats, accessible també per a persones amb mobilitat reduïda. Integra un àmbit expositiu dotat de recursos audiovisuals i multimèdia on, de manera rigorosa, lúdica i interactiva, s'explica i s'interpel·la els visitants sobre la producció, transformació, hàbits de consum i funció nutricional dels aliments.

La visita a l'exposició es pot realitzar de manera gratuïta divendres.

Més informació sobre el Bus Alícia a Sant Joan