El Madrid-Barça de dissabte modifica el futbol al Ripollès

Redacció
27 de febrer del 2013
Barça Madrid Copa
Barça Madrid Copa | FCB
Barça i Madrid es tornaran a enfrontar dissabte. Foto: FCB

Encara amb la ressaca del clàssic de Copa –amb victòria clara del Madrid al Camp Nou (1-3)- els dos grans rivals del futbol estatal ja preparen el partit de Lliga que els enfrontarà dissabte. En aquesta ocasió el derbi es jugarà en un horari inèdit (16:00) fet que provocarà la modificació del calendari del futbol territorial. Al Ripollès, per exemple, Abadessenc i Campdevànol jugaran per primera vegada el dissabte a les 12.

Darrerament ha esdevingut habitual que un dels partits de Primera Divisió es disputi els dissabtes a les quatre de la tarda. Tanmateix, tan el Barça com el Madrid –els dos equips que generen més interès- no havien jugat en aquest horari aquesta temporada ni mai en la història s'havien enfrontat a l'hora del cafè. Aquest fet ha provocat un autèntic terratrèmol del calendari del futbol català i, segons el portal GolCat, un mínim de vint partits han modificat l'hora prevista.

Al Ripollès destaca el cas de l'Abadessenc –que a casa juga sempre els dissabtes a les quatre- i ha decidit disputar el matx contra el CE Banyoles, el líder indiscutible del grup 1 de Primera Catalana, a les 12 del migdia. També estrenarà aquest horari poc habitual el Campdevànol que rebrà la Santperenca.