Txarango triomfa als Premis Enderrock amb tres guardons

La votació popular els considera com el millor disc del 2012, el millor directe i grup revelació

Redacció
22 de febrer del 2013
Txarango a Salou.
Txarango a Salou. | Ares Masip
Els Txarango estan eufòrics. Foto: Ares Masip

Acumulaven un total d'onze nominacions i han aconseguit tres premis. Els Txarango són sens dubte un dels grans triomfadors dels Premis Enderrock 2012. A banda de ser el millor grup revelació segons la crítica, la votació popular ha beneït el Benvinguts al llarg viatge com el millor disc de l'any i els ha confirmat com el grup revelació així com per tenir el millor directe.

Txarango tenia opcions de guanyar tots els premis als quals podia optar. De fet, en dues categories –millor cançó i millor lletra de cançó- tenia dues nominacions. Els altres dos grans triomfadors dels Premis Enderrock per votació popular han estat Els Amics de les Arts (millor artista, millor web, millor clip i millor lletra de cançó) i Cesk Freixas (millor grup, millor disc, millor directe)

Els premis s'entregaran el set de març en una gala que es farà al Teatre Principal de Girona –per primera vegada sortiran de Barcelona per celebrarè el 20è aniversari de la revista- amb el retorn dels Ja T'ho Diré. També hi actuaran Cesk Freixas i Miquel Abras, Macaco, Orxata Sound System i Roger Mas i la Cobla Sant Jordi.

Llista de guanyadors dels Premis Enderrock 2012