El santjoaní Salvador Vergés publica la seva primera novel·la

El llibre "Les sabates descordades" es presentarà dissabte al Palau de l'Abadia

Redacció
14 de febrer del 2013
El santjoaní Salvador Vergés acaba de publicar la seva primera novel·la. Les sabades descordades, que explica com un esdeveniment insignificant pot canviar la vida d'una persona, es presentarà el proper dissabte 16 de febrer a les sis de la tardà al Palau de l'Abadia de Sant Joan. L'acte comptarà amb la participació de l'escriptor Josep Varela i Serra.

Salvador Vergés és mestre industrial i ha dedicat part de la seva vida a projectes industrials de matrius i motlles. Més tard, va entrar al món empresarial per dedicar-se a la impressió i al disseny d'etiquetes autoadhesives. Va néixer a la casa de pagès la Roca de Sant Joan de les Abadesses, on hi va viure fins que va marxar per treballar a fora.


Sempre li ha agradat escriure i ara prova sort en el món literari "conscient del seu intrusisme", en paraules del pròleg de la seva primera novel·la: Les sabates descordades. La història té l'origen en fets reals, i explica com els esdeveniments més insignificants et poden portar per un nou trencall de la vida. El protagonista de la novel·la coneix una monja italiana d'una gran bellesa durant un viatge a peu pel Camí de Santiago. Després del viatge, se li va creant un pensament obsessiu cap a la monja ja que ella desapareix sense deixar cap pista per retrobar-la.