Un home perd quatre dits en un accident de trànsit a la carretera de Beget

El cotxe, on també hi anaven quatre ocupants que van resultar il·lesos, va patinar a causa del gel

Redacció
10 de febrer del 2013
El cotxe va caure per un marge d'uns deu metres.
El cotxe va caure per un marge d'uns deu metres. | Ajuntament de Camprodon
El cotxe va caure per un marge d'uns deu metres. Foto: Ajuntament de Camprodon

Un vehicle tot terreny es va veure involucrat en un accident aquest dissabte al matí en patinar pel gel a la carretera de Beget. Només un dels cinc ocupants va resultar ferit tot i que el traumatisme que va patir a la mà ha acabat amb una amputació parcial i la pèrdua de quatre dits, segons ha informat l'Ajuntament de Camprodon.

El sinistre es va produir a la zona del clot de les Bruixes, a la carretera GIV-5223 a tocar de Rocabruna (terme de Camprodon). El vehicle va patinar en una calçada totalment glaçada i va caure per un marge d'uns 10 metres. El Servei d'Emergències Mèdiques va evacuar fins al parc de Bombers de Ripoll l'únic ferit que posteriorment va ser traslladat en helicòpter fins a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

El traumatisme que patia a la mà ha acabat provocant que se li amputessin quatre dits. En canvi, els altres quatre ocupants del vehicle –que tot i l'espectacularitat de l'accident no va quedar gens afectat- van resultar il·lesos-. En el rescat també hi van participar els Mossos d'Esquadra, els Bombers GRAE de Camprodon i el cos de vigilants locals del municipi.

No ha estat l'únic accident del cap de setmana a la Vall de Camprodon a causa de la neu i el gel. La nit del divendres cap a quarts de dotxe un altre vehicle tot terreny va relliscar des del carrer de l'Església de Molló que té un fort pendent. Va anar baixant sense control i va travessar la carretera fins a quedar aturat en un camp. Tot i patir diverses contusions de poca importància no es va haver de lamentar ferides de consideració.

El SEM atenent el ferit al parc de Bombers de Camprodon. Foto: Ajuntament de Camprodon