ERO temporal a Tallers Casals de Ripoll

És el primer expedient que s'aplica des de la compra per part d'Interskol el juny de 2010

per Redacció, 8 de febrer de 2013 a les 10:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
ERO temporal a Tallers Casals Insterskol. Foto: Arnau Urgell

Tota la plantilla de l'empresa Casals Interskol de Ripoll està afectada per un expedient de regulació d'ocupació (ERO), segons publica El 9 Nou . Una mesura es va signar fa mesos i s'aplica des de mitjans del mes de desembre a causa de la caiguda de la demanda.


Es tracta del primer expedient des de la compra de Tallers Casals per part del grup rus Interskol, el juny de 2010. Una adquisició que va posar fi a un període en el qual es van encadenar ERO i que, fins i tot, va arribar a suposar un anunci de tancament que no es va portar a la pràctica.

Segons fonts del comitè d'empresa citades per El 9 Nou l'expedient temporal té una durada màxima de 120 dies pel conjunt d'any. Es va començar a aplicar a mitjans de desembre i també s'ha consumit al llarg de gener. Per aquest febrer s'ha previst deixar la meitat de la plantilla sense treballar durant una setmana.

 

Participació