Fotografia femenina

El Consorci de Benestar Social del Ripollès organitza en motiu del 8 de Març el concurs fotogràfic Mirada femenina

Redacció
05 de febrer del 2013
En el marc dels actes del Dia de la Dona, el Consorci de Benestar Social del Ripollès, juntament amb les associacions i grups de dones de la comarca, han convocat el primer concurs de fotografia sobre la dona amb el nom de Mirada Femenina. L’objectiu del certamen és promoure la visibilització de les dones en tots els àmbits de la vida: educatiu, laboral, familiar, d’oci, social… fomentant a través de l’activitat creativa tant les mancances com els èxits de les dones.

Al concurs Mirada femenina s’hi poden presentar fotografies que reflecteixin emocions, que connectin amb la força i l’energia femenina i que donin a la dona la veritable dimensió que es mereix, així com el protagonisme real que té en el dia a dia.

Es poden presentar fotografies durant tot el mes de febrer i fins al dia 1 de març al correu electrònic del Consorci de Benestar Social. Hi haurà un trofeu per a les tres primeres classificades, que hauran estat escollides per un jurat format per dues fotògrafes expertes. Les primeres imatges que opten al concurs, així com més informació sobre el certamen i les bases, ja es poden consultar al bloc del concurs.

La resolució i l’entrega de premis es farà el dia 6 de març, a partir de la 6 de la tarda, després de l’acte d’inauguració d’una exposició que hi haurà a la Sala Abat Senjust de Ripoll. L'encarregada de lliurar els premis serà Fina Surina, coordinadora territorial de l'Institut Català de la Dona de Girona.

Bloc del concurs de fotografia Mirada femenina