ERC-Sant Joan denuncia que el solar de les escoles és un abocador

També lamenten la “inseguretat” que genera la presència de cercadors de metall

Redacció
05 de febrer del 2013
Estat de la Coromina del Bac de Sant Joan.
Estat de la Coromina del Bac de Sant Joan. | ERC Sant Joan
Estat de la Coromina del Bac de Sant Joan. Foto: ERC Sant Joan

La Coromina del Bac ha d'acollir el futur edifici de l'Institut-Escola de Sant Joan. Mentre les obres no tenen data el solar s'ha convertit en un “abocador incontrolat”, segons ha denunciat el grup municipal d'Esquerra Republicana. A més, assenyalen que l'espai ha esdevingut un atractiu per persones que busquen metall i això provoca “malestar i inseguretat” als veïns.

ERC va aprofitar el darrer ple per denunciar el mal estat del sector nord-est de la Coromina del Bac. En el solar on s'ha de construir la nova escola s'hi ha anat acumulant runa i ferralla provinents d'obres com la canalització del torrent de les Mentides i les obres de la Vila Vella. Pels republicans aquest fet esdevé “una mala carta de presentació turística” ja que és ben visible des de la carretera, a l'entrada nord de la vila.

Per altra banda, els republicans afirmen que el sector s'ha convertit en un espai sovintejat per cercadors “frustrats de coure”. “Provoquen cert malestar i inseguretat als veïns del sector” asseguren tot reclamant que el consistori ha d'emprendre les accions necessàries per restaurar l'àmbit i aconseguir una bona imatge a l'entrada del municipi.

Nota de premsa i fotos d'ERC Sant Joan