Jordi Caparrós, segon tinent d'alcalde de Sant Joan, abandona el PSC

“Em sento desnonat políticament” ha assegurat el regidor que continuarà a l'equip de govern com a independent

Redacció
25 de gener del 2013
Ramon Roqué i Jordi Caparrós
Ramon Roqué i Jordi Caparrós | ElRipollès.info
La mala maror al PSC del Ripollès pel camí emprès per la direcció comença a provocar les primeres baixes de pes. Jordi Caparrós (a la foto, a la dreta, al costat de Ramon Roqué), segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, ha anunciat que ha trencat el carnet del partit.

En una piulada ha ironitzat sobre el manifest de suport a la direcció per un grup de militants –en resposta als cinc diputats “díscols- recordant que ell no ho pot fer perquè ha deixat el partit. “Em sento millor i tot” ha piulat. Posteriorment, en declaracions a ElRipollès.info, ha assegurat que “ha aguantat massa temps”. “Em sento desnonat políticament” ha afirmat tot assenyalant que el partit “no vol veure la realitat del poble català”.

Jordi Caparrós estripa el carnet però continuarà com a independent a l'equip de govern encapçalat per Ramon Roqué –ocupa la regidoria d'Esports, Oci i Lleure, Noves Tecnologies i Joventut-. “Continuo sent socialista però no del PSC” conclou.

El PSC de Sant Joan dóna suport a la Declaració de Sobirania

La decisió de Jordi Caparrós ha transcendit pocs minuts abans del ple municipal. En la sessió s'ha aprovat per unanimitat una moció de suport a la Declaració de Sobirania aprovada al Parlament. Una proposta que s'ha aprovat per unanimitat i ha rebut el suport de tots els regidors del PSC, marcant la distància amb la postura oficial del partit que va votar "no" a la cambra catalana.