El segon retorn de l'entrenador Dani Camprubí a les pistes

L'entrenador de l'Hoquei Club Ripoll tindrà fitxa de jugador fins a final de temporada

Redacció
08 de gener del 2013
Dani Camprubí, a la dreta, quan jugava amb el Vilafranca a l'OK Lliga.
Dani Camprubí, a la dreta, quan jugava amb el Vilafranca a l'OK Lliga.
Dani Camprubí, a la dreta, quan jugava amb el Vilafranca a l'OK Lliga. Foto: HC Ripoll

Dani Camprubí protagonitzarà a partir d'aquest cap de setmana un segon retorn a les pistes d'hoquei. L'entrenador de l'HC Ripoll, segons ha informat el club, tindrà fitxa de jugador fins a final de temporada tal i com va passar en l'anterior (on va jugar dos anys després de la seva retirada per contribuir al retorn a Primera Catalana). Una decisió que s'ha pres després de no aconseguir fitxar cap jugador en el mercat d'hivern –es van produir fins a tres negatives- i de la baixa d'Humbert Portell a inici de temporada.

La situació limitava molt els canvis durant els partits. De fet, en el matx contra el Cassanenc –un rival directe- l'equip no podrà comptar amb Jordi Arxé mentre que el capità Ivan Mora és dubte per un cop al genoll. Serà el primer partit on Dani Camprubí podrà tornar a disputar alguns minuts amb el club que entrena i que actualment passa per un mal moment després d'encadenar set derrotes en vuit partits tot i el bon inici de curs.

Del planter a l'elit de l'hoquei

Dani Camprubí es va formar a l'hoquei base del Ripoll –quan el club era l'AD Ripoll- fins a la temporada 1993-94 en la qual va jugar amb l'equip de Segona Catalana. Aleshores va fitxar per l'hoquei base del CP Voltregà on va arribar a jugar a Divisió d'Honor. També va ser a l'elit estatal amb el CP Vic –equip amb el qual va disputar la Lliga Europea i va aconseguir ser internacional- i al CP Vilafranca mentre que va acabar la seva trajectòria amb el Cerdanyola HC a Primera Divisió.

Fa quatre anys va penjar l'estic i va tornar al Ripoll, per entrenar a un aleví que va convertir en campió provincial. Després es va fer càrrec del sènior: el primer any va patir el descens a Segona Catalana, i el segon va fer pujar l'equip altre cop a Primera combinant la tasca amb la de jugador.


Senyera a la samarreta de l'HC Ripoll

El retorn de Camprubí coincidirà amb una nova equipació pel club ripollès. Segons han informat fonts del club, la samarreta –que s'estrenarà en els propers partits- incorporarà la senyera mentre que la franja blanca (el fons verd es manté) tindrà forma d'estic.