Un pessebre vivent de Campdevànol exitós

Unes 1.300 persones passen per una tradició nadalenca que incorpora més animals que mai

per Redacció , 27 de desembre de 2012 a les 08:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de desembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El pessebre vivent de Campdevànol va ser un èxit de públic. Foto: Arnau Urgell

El pessebre vivent de Campdevànol es consolida, any rere any, com una de les tradicions nadalenques més exitoses. De fet, en les dues representacions -una després de la Missa del Gall i l'altra el vespre del dia de Nadal- van aplegar unes 1.300 persones als horts de la rectoria-.


De nou, una cinquantena llargues de nens van fer possible una quinzena de les escenes del pessebre. Enguany ha destacat el canvi d'ubicació del naixement, que es va situar al final del recorregut, així com la novetat de l'escena de la fugida d'Egipte. Tot plegat, en un pessebre amb més animals que mai entre els quals el bou i la mula al naixement (tot i la interpretació del papa Benet XVI que no van existir) o l'ase amb el que Josep i Maria es van exiliar cap a Egipte. Xais, oques i gallines no van fallar a la cita.

El pessebre vivent combina escenes més bíbliques -anunciació, el naixement...- amb les relacionades amb els oficis i les feines del camp -sabater, forner, botiga de sabons, granja...-.


Galeries de fotos

Pessebre vivent (Arnau Urgell)

Pessebre vivent 2011 (Arnau Urgell)

Pessebre vivent 2010 (Arnau Urgell)

Pessebre vivent 2009 (Arnau Urgell)

Pessebre vivent 2007 (Joan Muntadas)


 

La fugida a Egipte, una de les novetats del pessebre vivent d'enguany. Foto: Arnau Urgell

 

Participació