17 de desembre del 2012
Aleix Fàbregas va ser segon a Vic.
Aleix Fàbregas va ser segon a Vic. | Facebook
Aleix Fàbregas va ser segon a Vic. Foto: Facebook

Aleix Fàbregas (Esportiu Ripoll) va ser segon aquest diumenge a l'Eco Mitja Marató Ciutat de Vic. L'atleta ripollès va dominar la prova en solitari del quilòmetre 9 al 20 però finalment el va superar el mallorquí Paco Tugores que va repetir la victòria del 2011. Tugores va arribar a la meta amb un temps d'1:13:08, amb 19 segons d'avantatge respecte Fàbregas i 31 sobre Miki Solé, que va ser el tercer.

La prova de Vic, que va aplegar 450 atletes, va coincidir amb lacursa 10 Km de David Piedrabuena que es va disputar a Manlleu en benefici de La Marató de TV3. En categoria femenina cal destacar la tercera posició de la santjoanina Anna Capdevila en una cursa que va guanyar l'atleta de Tavèrnoles Verònica Aveni.