El Camprodon més solidari

El Mercat de Nadal Solidari recapta més de 3.000 euros per a les famílies més necessitades de la vall

Redacció
10 de desembre del 2012
El primer Mercat Nadal Solidari va ser un èxit.
El primer Mercat Nadal Solidari va ser un èxit. | Ajuntament de Camprodon
El primer Mercat Nadal Solidari va ser un èxit. Foto: Ajuntament de Camprodon

Els veïns de la Vall de Camprodon es van bolcar aquest dissabte en donar suport a les famílies més necessitades amb el primer Mercat de Nadal Solidari. L'esdeveniment, que es va celebrar dissabte a la plaça de la Vila, va comptar amb la col·laboració d'escoles, les AMPA, propietaris forestals, artistes i empreses quue van aportar objectes, elements decoratius nadalencs, tions... per vendre-les amb finalitats solidàries.

Al llarg de la jornada es calcula que van passar per la carpa unes 3.000 persones i la recaptació va superar els 3.000 euros. A banda de la venda d'objectes, cal destacar l'actuació d'artistes així com la subhasta de quadres que artistes locals van lliurar voluntàriament. Els diners recollits seran gestionats per Càritas, la Creu Roja i l'assistent social de la Vall de Camprodon.

A més, altres municipis de la vall es van afegir a la iniciativa. Molló i Vilallonga de Ter -que celebrava la Fira de la Trumfa- van instal·lar parades solidàries. A més, la Coral Camprodon farà concerts a Llanars i Setcases el proper 1 de gener.