Xavier Verdaguer sedueix amb la seva aposta per emprendre

Redacció
10 de desembre del 2012
Xavier Verdaguer va seduir el públic assistent.
Xavier Verdaguer va seduir el públic assistent. | CCR
Xavier Verdaguer va seduir el públic assistent. Foto: CCR

Unes setanta persones van omplir la sala d’actes del Consell Comarcal del Ripollès el dimecres passat a la tarda per escoltar les explicacions de l’empenedor en sèrie Xavier Verdaguer. Un públic, majoritàriament jove, que va quedar entusiasmat amb la conferència de Verdaguer, un gran comunicador que va aconseguir seduir i interactuar amb l'audiència que va explicar la seva trajectòria i com s’entèn la cultura de l’èxit i el fracàs als Estats Units.

L'emprenedor vigatà va comparar Silicon Valley i Catalunya i va concloure que hi ha moltes similituds amb unes condicions favorables per emprendre nous projectes. La diferència és la cultura emprenedora, molt més desenvolupada a Califòrnia.

Els tècnics del Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès i l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, que gestiona el programa ODISSEU de retorn i inserció laboral dels joves al medi rural, van valorar molt positivament l’organització de la xerrada i ja han rebut demandes per muntar més iniciatives que acostin experiències com la de Xavier Verdaguer al Ripollès.