El millor ratafiaire

Manel Hueso va guanyar el IV Concurs Internacional de Petits Productors de Ratafia

Redacció
27 de novembre del 2012
Manel Hueso va guanyar el Concurs de Productors de Ratafia.
Manel Hueso va guanyar el Concurs de Productors de Ratafia. | La Taverneta
Manel Hueso va guanyar el Concurs de Productors de Ratafia. Foto: La Taverneta

Poc a poc es consolida el IV Concurs Internacional de Petits Productors de Ratafia que per quart any ha organitzat la Taverneta de Ripoll. En aquesta ocasió el certamen va comptar amb una dotzena els participants mentre que el sopar previ va aplegar una seixantena de persones.

El gran guanyador d'enguany va ser el ripollès Manel Hueso. En segon lloc es va classificar Xevi Llimós mentre que Aitor Fortuny es va endur la barretina de bronze –com és habitual, els elaboradors de les millors ratafies van tenir una barretina realitzada per a l'ocasió-.

El sopar de la festa va consistir en un entrant de crema de patata amb pebre dolç i grisini amb caramel de ratafia i una amanida amb fruites de tardor amb gelatina de ratafia amb mandarina i vinagreta de mel i mostassa. Pel segon plat es podia triar entre un rodó de vedella amb ratafia i fredolics, o unes guatlles estofades amb ratafia pera i castanyes.