De Califòrnia a Ripoll, «emprèn localment, treballa globalment»

Xavier Verdaguer, emprenedor català establert als EUA, oferirà divendres una xerrada a Ripoll

Redacció
20 de novembre del 2012
El proper divendres 23 de novembre, a dos quarts de set de la tarda, la sala de plens del Consell Comarcal del Ripollès acollirà una xerrada de l’emprenedor Xavier Verdaguer amb el títol "Emprèn localment, treballa globalment".

La xerrada pretén donar a conèixer la trajectòria personal i professional d’aquest emprenedor en sèrie de Barcelona que, en els últims dotze anys, ha creat fins a set empreses relacionades amb la innovació i la tecnologia, com Innovalley inc, una empresa que desenvolupa roba intel·ligent amb teconologia d’última generació amb seus a Barcelona, San Francisco i Palo Alto, Califòrnia.

Verdaguer que és enginyer i arquitecte tècnic per la Universitat Politècnica de Catalunya va cursar també estudis d’alta direcció a la Universitat d’Stanford, Califòrnia. Als 25 anys va fundar la seva primera empresa de serveis d’enginyeria de software i comunicació multimèdia i és fundador també de l’empresa de desenvolupament de software Seven4seven i del centre de creativitat Imagine ubicades al conegut Silicon Valley californià.

Més informació de la xerrada