Ivan Zarco guanya la Mitja Marató a l'esprint

El ripollès Aleix Fàbregas puja al podi en tercera posició mentre Juanjo Verdugo s'imposa a la cursa cursa popular de 6 km, la gran novetat d'enguany

18 de novembre del 2012
Ivan Zarco i Samir Ait Bouychamane.
Ivan Zarco i Samir Ait Bouychamane. | Marc Cargol
Ivan Zarco i Samir Ait Bouychamane. Foto: Marc Cargol

Ivan Zarco ha estat el guanyador de la 34a edició del Campionat Internacional de Fons del Ripollès que s'ha disputat aquest matí. L'atleta del Prat de Llobregat (dorsal 3) s'ha imposat a l'esprint a Samir Ait Bouychamane (dorsal 2) amb un temps d'1:12:30 després d'una cursa molt disputada. Cal destacar també que el ripollès Aleix Fàbregas ha aconseguit l'objectiu de pujar el podi acabant tercer a mig minut del guanyador.

En categoria femenina la victòria ha estat per Anna Rovira que ha dominat des de l'inici i ha completat la cursa amb un temps d'1:26:34. Susanna López, a un minut, ha entrat en segona posició mentre que Encarna Núñez ha aconseguit la tercera posició.

Uns 500 atletes han pres la sortida pocs minuts després de les 10 del matí en una prova que enguany incorporava la Cursa Popular el Bressol de Catalunya de sis quilòmetres. En aquest cas la victòria ha estat per Juanjo Verdugo, atleta de Cerdanyola.

La prova, per tercera vegada consecutiva, es realitza en plena campanya electoral (de fet, l'any passat va caldre avançar-la una setmana per no coincidir amb els comicis espanyols). Com sempre, el recorregut de 21,07 quilòmetres uneix Ripoll (660 metres d'altitud) amb Sant Joan (770 metres) tot passant per la N-260 en els dos sentits de la marxa.